Skip to main content
Gigs

Euforic Poolside

By April 9, 2004No Comments

En tiedä voiko yksi ainoa päivä olla täydellinen, mutta tämä oli erittäin lähellä sellaista. Koko Oulun reissusta tuli tapaus, jota varmasti muistellaan vielä myöhemminkin lämmöllä.

Muutaman tunnin kaupungilla kiertelyn jälkeen siirryimme Kosmon kämpille muutaman kilometrin päähän keskustasta. Iltapäivä ja ilta kului hyvässä seurassa levyjä soitellen ja musakeskustelujen sekä pöytäjääkiekon merkeissä. Erityisenä kohokohtana nousevat mieleen A-Han ja NKOTB:n sävyttämät 80/90-lukusessiot – hassua kuinka juuri ne, jotka suhtautuvat konemusiikkiin erittäin vakavasti, innostuvat setin keskellä tuollaisista kummallisuuksista kaikkein eniten :)

Etkoilta siirryttiin isolla porukalla Radisson Sassiin Deep Spacen 1-vuotissynttäreille. Tarjolla oli ilmaista boolia, pikkusuolaista, kakkua ja tietysti se illan ykkösjuttu: uima-allasosasto. :)

Koska minulle oli langennut ensimmäinen soittovuoro altaalla, olin varannut mukaan enimmäkseen hyvin deeppiä rytmeilyä ja chill-out -matskua. Underworldin M.E:n aikana kuitenkin altaan reunoille alkoi kertyä bikini- ja shortsiasuista tanssiväkeä ja juttu alkoi heti lähteä käsistä.

Jälleen kerran huomasi, että bileitä eivät tee ne valot, hyvä äänentoisto tai decot vaan yksinkertaisesti ne ihmiset. Tunnelmallinen ja upea tila, paljon fiiliksissä olevia tyyppejä ja luultavasti vielä enemmän fiilistelijöitä, jotka harmittelivat, että eivät änkeneet uima-asua käsilaukkuunsa tai reppuunsa. Pienellä vaivalla olisi taannut itselleen vielä unohtumattomamman illan :)
Kynttilät, unisex-meiningillä toimineet saunat, altaassa bailaavat ihmiset,
hullu ilmankosteus…
Oikeesti – onko Pohjois-Suomen bileissä ollut tuollaista fiilistä vuosiin?!

Itsekin taisin olla aika todella tulessa dekkien takana. Onneksi deeppeilyt jäivät laukkuun ja tilalle löytyi riittävästi euforista kesäfiilistä tukevaa soundia:


Orion @ Euforic Poolside 08.04.2004
01. Underworld – M.E
02. Way Out West – Mindcircus
03. Mike Koglin – The Silence (Tekara Mix)
04. Bedrock – Heaven Scent (Yunus Remix)
05. Saturday Nite Live – Master Flash Back
06. Duptribe – SOS
07. Introvert vs Björk – Jóga Breaks
08. Solid Sessions – Janeiro
09. Matthew Decay Band – Higher Thoughts
10. Planet Funk – Chase The Sun
11. 29 Palms – Touch The Sky (Dub)
12. Bobby Burns & Felice – Hook Up
13. Unknown – Jack’s Grooves
14. The Future Sound Of London – Papua New Guinea (Hybrid Mix)
15. Rune – Calabria
16. 4th Avenue – No Sleep (Insomnia bootleg)
17. Bedrock – Emerald (Grayarea remix)
18. The Age of Love – The Age of Love (Wrecked Angle remix)

Suuri kiitos vielä niille, jotka olivat tekemässä tätä fiilistä. Oli kyllä niin hieno ilta, yö ja aamu.

Leave a Reply