Skip to main content
Uncategorized

About the Future

By June 13, 2004No Comments

“The best thing about the Future is that it comes only one day at a time.”

Kesän ensimmäinen (ja harmiksi kyllä ainoaksi jäävä) Unity on takana. Mitä upeimmassa ja erinomaisesti järjestetyssä tapahtumassa vallitsi todella hyvä henki, vaikka ulkona ikävä kyllä satoikin. Kaikki oli järjestetty kuitenkin sateet huomioon ottaen ja myös ulospystytetyissä teltoissa riitti väkeä koko yön. Sade oli toisaalta myös virkistävä yksityiskohta, Orkidean hostaamassa pääsalissa kun oli niin järkyttävän kuuma.

Aarteenetsintä ei tuottanut tulosta vaan ainoastaan märät jalat ja turhautumisen tunteen. Shappanjapullon saamatta jääminen jäi kuitenkin taka-alalle, kun päästiin buffet-pöydän ääreen. Illan varsinaista musapuolta oli erinomaista aloitella täyden vatsan kanssa.

Kaikkiaan ainoa negatiivinen oivallus illasta oli kuinka kuraa nykytrance todella onkaan. Alun progeilu ja keskivaiheen teknoilu ja breiksuilu puri erinomaisesti, mutta mäisketrance loppua kohti alkoi puuduttaa. Hassua oli silti, kuinka paljon ihmiset innostuivat Holding On To Nothing -tyylisistä renkutuksista ja jättivät esim Tekaran Breathe in Youn huomattavasti vähemmälle huomiolle. Ehkä se on vain tämä ns. “uusi sukupolvi” ja sen sukupolven biisit.

No, loppuiltaan mahtui kuitenkin niin paljon hyvää – DeepSkyn Cosmic Dancer, Astrixin Chaos ja lopulta illan päättänyt Voodoo Peoplen Eskimo remix. Valaistus ja ääni olivat huippuluokkaa ja niinkin pieneen tilaan laitettu 4-pisteääni takasi hyvän, muttei liian voimakkaan soundin joka puolella.

Auringonpaiste olisi kruunannut koko hoidon, mutta sitä on tarjolla näköjään vasta tänään.

Leave a Reply