Skip to main content
Uncategorized

Unity, fIncognito, Station

By June 10, 2004No Comments

Viikonlopusta on tulossa loistava. Uunisaaressa pidettävät Unity-kekkerit, pitkästä aikaa Eeron ja Annan näkeminen ja muuten vain Helsingissä hengaaminen. Meli ja Sonja lähtivät jo tänään edeltä ja minä painun huomisen työpäivän jälkeen perässä. Syy tyttöjen nopeaan lähtöön oli selvästi myös halu ottaa hieman irti ja juhlistaa tänään päättyneitä pääsykokeita. Digitaalisen median kolmipäiväiset pääsykokeet olivat silminnähden raskaat, etenkin kun koko kirjallinen osuus täytyi suorittaa kielellä, joka ei ollut se lapsena opittu. Ei, ei sentään suomeksi, mutta englantikin tuotti tytöillä hieman hammastenkiristelyä pääsykoekirjaa läpikahlatessa.
Nyt puuha on kuitenkin takanapäin ja juhannuksen jälkeen jännitetään sitten kirjettä avatessa. Olen luottavainen.
Noh, ensin nyt kuitenkin Helsinkiin.

Samaan aikaan kun lauantaina Uunisaaressa käynnistyy kesän ensimmäinen Unity, lähetetään Basicbeats-nettiradiossa ensimmäinen fIncognito-lähetys. Puolentoista tunnin setin aikana kuullaan musiikkia artisteilta kuten Slusnik Luna – Orange – Introvert vs. Björk – Dave Robertson – Midway – BT – Magellan Project – Christian West – Lowland – U&K… jnejne…
Ahkerille trainspottaajille ja elektronisen musiikin ystäville selektiossa ei Suomi-voittoisuudesta huolimatta tule kuin pari uutta ja tuntematonta raitaa, mutta kokonaisuus lienee kuitenkin omiaan promoamaan kotimaista tuotantoa ja sen tasoa varsin näppärästi.
Tulevien kuukausien aikana kuullaan vielä DJ-vierailijoina Introvertiä, JussiS:ää, Comaa, Erkkoa, Cosmicmania ja monia muita. Tulossa on siis vähintäänkin mielenkiintoinen kesä ja alkusyksy. Olkaa kuulolla.
fIncognitosta lisää täältä: http://www.iki.fi/juska/fincognito.php

Ylivieska.org julkaisi CD-levyllisen ylivieskalaisten tai Oulun läänin eteläosissa vaikuttavien artistien musiikkia. Station Compilation -nimeä kantavan tuotoksen artistilistaus on erittäin vakuuttava – mukana ovat mm. Scape, Introvert, Zage ja Deepdream. Levyn ja artistien esittely löytyy osoitteesta http://party.ylivieska.org/levy.htm#. Suosittelen lämpimästi tutustumaan, etenkin kun levyllä ei juuri hintaa ole.

Leave a Reply