Skip to main content
Gigs

Time Tunnel 11, Oulu

By August 29, 2004No Comments

Tähän iltaan ei kyllä juuri heikkoja lenkkejä mahtunut. Vaikka väkeä oli edellisvuoteen verrattuna vähemmän, niin itseä ei kyllä päässyt häiritsemään – viime vuonna pääsalin tungos, poislähteneiden asiakkaiden määrä Don Johnson Big Bandin setin jälkeen ja portaisiin jämähtänyt ihmismäärä oli vaihtunut juuri sopivaan määrään porukkaa niin tanssilattialla kuin muissakin tiloissa. Mahtui tanssimaan ja nauttimaan ja tuolla väkimäärällä sai aikaan kyllä huikeita fiiliksiä joka areenalla.

San Mejor veti tanssilattialle heti alussa ja BeatZ-klubi toimi kuten viimekin vuonna – täysillä alusta lähtien :) Herralle isot propsit onnistuneen housesetin pyöräyttämisestä heti alkuun hyvällä tekniikalla, maulla ja lavashowlla höystettynä.

Kaasin breiksut pääsalissa toimivat erinomaisesti – reilusta kaksituntisesta kun löytyisi vielä tracklist, harmittavan monta raitaa meni kuitenkin ohi. Alkuun tuntui, että mies pisteli suoralta kädeltä varsin tiukkaa soundia, mutta Funk d’Voidin linjausta ajatellen meininki oli kyllä mainiota lämmittelyä :) Erinomainen Main Room Host.

Giant Robot oli hienoa kuunneltavaa. Ei mikään yllätys millainen kasa ammattilaisia siellä lavalla hääri. Musiikillisesti ei mikään mun pala kakkua, mutta hieno kokemus. Tässä taas jälleen yksi todiste siitä, miksi Time Tunnel pitää hallussaan Pohjois-Suomen ykköstapahtuman titteliä – tapahtumassa törmää aina erittäin laadukkaisiin artisteihin ja live-akteihin, joita ei lähtisi katsomaan yksittäisinä keikkoina mihinkään, mutta niitä voi fiilistellä hyvällä mielellä aina sen tarjonnan ohella, mikä itseä miellyttää eniten. Laajentaa hieman omaa musamakuakin :)

Roo Rekvenssi veti illan hikipisteet himaan. Todella hienoja hetkiä, kuten porukka olikin jo ehtinyt NTFään kommentoida – ja sopivasti kieli poskessa :) Vähän sapiskaa huonosta miksauksesta – foni tuli välistä hiljaisella ja rumpalikin jäi välistä hieman turhan taka-alalle. Toisaalta olin itse bändin ja PAn välissä, joten en mitenkään otollisimmalla paikalla arvostelemaan – ja isommassa tilassa juttu varmasti pääsisi paremmin oikeuksiinsa (wink, wink) ;)

Funk d’Void oli positiivinen yllätys – mies veivasi teknoa laajalta skaalalta ja erinomaisella tekniikalla. Final Stratchin tekniikka petti välistä, mutta eipä juuri menoa haitannut. En normaalisti kannata suuresti näitä tämäntyyppisiä keksintöjä, mutta mikäli herra pyöritteli omaa tuotantoa niin paljon kuin voisi olettaa, niin mielummin näin kuin CDltä :) Kalevan haastattelussa mainitsemat kitaravetoiset raidat olivat kyllä aivan hävyttömän hyviä – ja joo, trainspottasiko joku mikä ihme se Popcorn-revitys oli?

Järjestelyt sujuivat Time Tunnelin tapaan erinomaisesti. Plussaa pienistä naposteltavista ja selkeistä aikatauluista. Hienoa myös, että DJt oli siirretty tänä vuonna pääsalissa lavalle soittamaan. Miinukset menevät Foxian vesihinnoittelulle. 1,70? tuopista vettä oli aika hurjaa, mutta tämä ei liene TT:n promoottoriporukan neuvoteltavissa oleva juttu.

Suuri kiitos kuitenkin HANDin suuntaan odotukset täyttäneistä kekkereistä, itselläni oli erittäin onnistunut ilta :)

No Comments

  • Tracklist says:

    Kyselty Kaasin tracklist:

    Luke Chable: Into The Storm
    Akatishia vs Matthew Dekay: Time To Think
    Tiga: Pleasure From The Bass
    Jamie Lewis & Nick Morris: Peoples Grooves
    Sharam Jey: Rox City
    Olav Basoski: Upstairs At Joe’s
    Harry Choo Choo Romero: Mongobonix
    Nuboy & Sebastian Gamboa: Sweet Sonora
    Dave Robertson: For Her
    2angels: Sweet 2003
    Lee Cabrera: Voodoo Love (Steve Angello rmx)
    Dr. Kucho: Lies To Yourself
    Groovemaster K & Daniel Garcia: Generation
    Jeremy Sylvester: Whine Ya Bumper
    Bangana: Heya Rumba
    Olav Basoski: Shine
    Dave Armstrong: Make Your Move (Vibe Drum rmx)
    Drummers Of Love: Drums Of Love
    Filterheadz: Yimanya (TDR rmx)
    Hyper: Outsider
    Unknown: Let Me Boot Your Fantasy
    Rennie Pilgrem: Some Place Funky
    Apollo Kids: King Of The Beats
    Unknown: Superstylin’ breaks mix
    Plump Dj’s: Creepshow
    Alter Ego: Rocker (Blackstrobe rmx)
    Pablo Avokado: I Love Ya!
    Futureshock: Pride’s Paranoia (Eric Prydz rmx)
    Tony Thomas: Jump
    Dirty Funker -acapella

Leave a Reply