Skip to main content
Uncategorized

All play and no work makes Jack a dull boy

By October 12, 2004No Comments

Jack meni nappiin. Klubi myi loppuun kahdessa tunnissa ja keräsi täyden tanssilattian saman ajan kuluessa. San Mejor hoiteli erinomaisesti warm-upin ja Lil’Tony jatkoi klassikoiden ja detroitin tunnelmissa. Oikeastaan herran setti osoitti kyllä upeasti, mitä kaikkea teknobileissä voidaan soittaa. Setin aikana käytiin hiphopin, jazzin, rockin, housen ja teknon maastoissa ja Orkidea jatkoi siitä hieman suoraviivaisemmalla soundilla. Loppua kohti tultiin jo rankahkon tuoreemman teknon rytmein ja kun kahdeksi viimeiseksi biisiksi tulivat vähän yllätyksenä elektro-vaikutteisen setin jälkeen Stupidisco ja Lola’s Theme, niin vähän aikaa tuttua soundia odottelemaankin joutuneet tuntuivat saaneen hakemansa :) Loistavia settejä, kertakaikkiaan.

Illasta saatavilla hieman kuvia ja videoita:
http://www.salasana.com/pic/jack/index.html
Videoista suosikkini ehdottomasti:
http://www.salasana.com/video/jack/Video%2006.MPG
Palautteita illasta voi lueskella NTF:stä:
http://www.kaamos.org/ntf/viewtopic.php?t=1098&start=15

Jackin jälkeen Rovaniemellä on saatu fiilistellä jo vähän talvitunnelmissa. Kirkkolampi on jäätynyt ja iltayöt ja aamut ovat olleet oikeasti kylmiä. Kesä oli aikamoinen pettymys tänä vuonna ja nyt syksylläkin meni lähes kaksi kuukautta odotellessa, että tulisi edes yksi päivä kun ei sataisi vettä. Jos talvesta tulisi oikeasti vähän mukavampi elää, niin ei haittaisi lainkaan.

Myös keittiöstä on tullut hieman helpompi elää. Edellisen kämppiksen pienehkön “siisteysongelman” jälkeen keittiö on muuttunut varastosta omaksi itsekseen. Kiiltää ja on puhdas.
Teollisuussiivoojat vetivät koko huoneen uusiksi lattiasta kattoon. Malja nousi heille, kun söimme kanapäivällistä Melin ja uuden kämppiksen kanssa puhtaassa yhteisessä tilassa ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen. Uusi kämppis on mukava, sekin raukka aikoo opettajaksi.

Opettajista puheenollen – taannoisten yläastekokemusteni jälkeen olen kutakuinkin toipunut ja menen kahden viikon kuluttua Lyseonpuiston Lukioon englannin opettajan sijaiseksi. Oolrait hei, tästä tulee lots of fun…:P Mielenkiintoista kuitenkin päästä opettamaan jo aikuisikää läheneviä oppilaita – jos ei tarvitsisi ihan niin tyhjäpäille opettaa kuin yläasteen puolella.

Vaihdoin puhelinliittymäni ensimmäistä kertaa ensimmäisen kännykkäni hankinnan jälkeen. Sonera lähti mäkeen kalliiden hintojen vuoksi ja tilalle tuli enemmän tai vähemmän kokeilumielellä Cubio. 25€ kuukausittainen maksu 300 puheminuutista ja 70 tekstarista vaikuttaa ihan näppärältä. Myös http://www.vertaa.fi/ rankkaa tämänhetkisillä lörpöttelytaidoillani Cubion varsin ylös. Ensimmäistä laskua odotellessa…:)

No Comments

  • lumberjack says:

    Sellaista teki mieli kysyä, että minkä verran Orionilla on levyjä, ja millainen on vaihtuvuus/uusien kertymisen tahti?

  • Orion says:

    Levyjä on noin 600-700. Vaihtuvuus on suuri – joka kuukauden aikana pyrin uudistamaan soitossa olevan levystön kokonaan, jotta olisi useastikin toistuvissa tapahtumissa (esim tuo Drop) aina jotakin uutta tarjottavaa.
    Tuohon Top Choices -listaan päätyy yleensä vain murto-osa hankituista levyistä – lähinnä ne, jotka ovat pyörineet levylautasella useimmin kuluneen kuun aikana.

Leave a Reply