Skip to main content
Gigs

Paradise Lost

By November 16, 2004No Comments

Paradise 018.jpg

Viikonloppu huipentui Ylivieskan bileiden jälkeen Oulun Edeniin. Paradise-tapahtuma kohosi kerralla yhdeksi isoimmista Pohjois-Suomen tapahtumista ja samalla yhdeksi parhaan kokonaisfiiliksen tuottaneista kekkereistä.

Iso käsi lähtee Marxille helvetin ison duunin tekemisestä ja bileen mahdollistamisesta. Fiilis oli katossa alusta asti ja omasta näkökulmasta kaikki pelasi kyllä mainiosti, vaikkakaan savukoneita ei saanut enää loppuillasta käyttää. Kuulemma taustalla oli palopäällikön määräys aiemmin illalla savusta johtuneen palohälytyksen jälkeen.
Mutta kun miettii määräystä tarkemmin – eikö tulipalo vesipuistossa kuulostakin jotenkin hassulta? ;) Toisaalta – JS16 oli kyllä aika liekeissä oman settinsä aikana, joten ehkä nämä varotoimet olivatkin tarpeen ;)

Soitin itse ensimmäisen kaksituntisen altaan puolella. Alunperin soittoaikaa piti olla vain tunti, mutta Cosmicmanin peruttua keikkansa sairastumisen vuoksi soitin tuplasti pidemmän setin. Järjestely sopi erinomaisesti – itseasiassa ensimmäinen tunti klo 21-22 oli enemmän tai vähemmän tunnelman luomista ja fiilistelymusiikkia – ja altaan päävalot olivat vielä tuolloin päällä. Vasta kymmenestä eteenpäin meininkiä saattoi alkaa nostamaan paremmin, mikä näkyy aika paljon tuossa aikaisemmin postaamassani tracklistissa. Tämäntyylisessä tapahtumassa ihmisten ennakkoasenteet ja fiilis ratkaisevat hyvin pitkälle millainen tapahtumasta tulee, ja hyvän fiiliksen ja hymyn näki kyllä heti altaalle saapuvien kasvoilta.

Muutenkin keikka oli kyllä tämän bilevuoden huipennus ja yksi tärkeimpiä tapahtumia tälle vuodelle. Oli upeaa soittaa Edenin kaltaisessa ympäristössä allaspuolen ensimmäinen setti, raottaa hieman illan tunnelmaa ja samalla vielä toimia warm-uppina briteistä saapuneelle Goldenscanille. Noin vahvasti trance-voittoista ja melodista (& kesäistä) soundia en ole soittanut ikuisuuksiin, joten vielä soundillisestikin setti oli itselle piristävän poikkeava.

Reiv- ja Illumination-salit hoitivat hommansa – porukka oli kyllä todella irti Kaasin setin aikana jälkimmäisessä huoneessa ja myös Poliisi keräsi pisteet himaan. Eliotille allasosaston aivan käsittämättömästä setistä hullut propsit. Michael Jackson vei kyllä jalat alta :)

Kotona yhdeltätoista aamulla takasi, että sunnuntai jäi hieman hauraaksi kaikinpuolin. Vasta maanantaina alkoi ymmärtää, missä oli tullut oltua.

Muutama kuva viikonlopulta:
PARADISE:
http://www.klubitus.org/kuvasto.php?id=323
http://www.hobitti.com/~gateway/Paradise_@_Eden_13.11.2004.zip
http://www.students.oamk.fi/~m4nuan00/bilegallery/

YLIVIESKA.ORG
http://vatcain.propelli.cop.fi/2004.11.12_-_Orion_San%20Mejor_Ascide5.rar

ja muutaman viikon takaisista bileistä:
LOCOMOTIVE CLASSICS
http://orion.reaktio.net/locomotive_pics/

edit: 18.11.2004 – Lisää kuvalinkkejä Paradiseen.

Leave a Reply