Skip to main content
Gigs

Takaisin A-Saliin

By January 23, 2005No Comments

Jos Tampereen Tullikamarillle palaisi yhtä monen vuoden jälkeen kuin mitä nyt oli kulunut siitä kun olin käynyt Jyväskylän A-salilla, tunne olisi varmaankin lähes yhtä hassun nostalginen. Niityn järjestämissä Sähköisku-bileissä 1998 A-sali oli tupaten täynnä ja Acid Junkiesin ja Jormasin live oli yksi kosteimpia ikinä. Marko Laine aloitti James Bond -tunnarilla ja Ferenc antoi Djak-Up-Bitch -tarran, joka on vieläkin lompakossa. Muistan Siinan, Markuksen, Heidin, Santun ja Markun. Ja kenestäkään en ole kuullut enää vuosiin, missä lienevätkään.
Sama pikkupoika käveli Salin raput nytkin ylös, lähes seitsemän vuotta myöhemmin. Hullua mitä kaikkia muistoja.
Aivan yhtä paljon ihmisiä ei näihin bileisiin saapunut, mutta A-salin perinnettä kunnioittaen pysyteltiin elektron, kieron teknon ja mayhem-meiningin puitteissa. Nitro hoiti settinsä ennen minua hyvällä kotikenttäotteella ja rankkaan tyyliinsä. Pudotin tempoa 10bpm välittömästi oman settini alussa ja jätin progemmat ja trancemmat levyt laukkuun. Oli kiva soittaa pitkästä aikaa puhtaasti breiksu+tekno -voittoinen setti. Murder Was The Bass ja Hertzin Re-Create omistivat :)
Stak jatkoi erittäin kieroutuneella ja tiukalla teknolla ja Ujinin psykeilyn jälkeen Diodi lopetti kekkerit leppoisalla tunnin revittelyllä *kevyttä kesähousea* (kuuntele).
Kiitokset järjestäjäporukalle :)

Nyt kun matkaa on enää puoli tuntia Rovaniemelle, taaksejäänyt viikonloppu tuntuu kuluneen epätodellisen nopeasti. Ehkä syynä on 20 tuntia päivämatkustamista junassa, jota tosin on helpottanut jo joululomalla keksitty läppärillä elokuvien katsominen matkan aikana. Menomatkalla tuli kulutettua Tom Hanksin tähdittämä Terminal, joka oli leppoisaa perusviihdettä, muttei tarjonnut muuta kuin ajankulua. Paluumatkalla viiden tunnin unien jälkeen katselin Butterfly Effectin, joka osoittautui älykkääksi ja mielenkiintoiseksi elokuvaksi, jota kehtaisi jopa suositella. Kämppis yrittikin jo aiemmin potkia katsomaan, mutta en tuolloin saanut aikaiseksi.

Rovaniemelle saapumisen jälkeen ehtii levätä huimat puoli tuntia ennenkuin työvuoro vie mukanaan. Edessä on vielä puurtamista aamukahteen, ennenkuin pääsee unille ennen alkavaa viikkoa ja sen aloittavaa palaveria ZoomItin Drop-klubista. Innolla odotellen :)

Leave a Reply