Skip to main content
Gigs

Jack, Echo ja muutto

By March 1, 2005No Comments

Viikonloppu vei aika mukavasti jalat alta. Nyt noin kaksitoista tuntia muuton jälkeen istun kevyessä kuumeessa ja ei-niin-kevyessä yskässä uuden kämpän lattialla keskellä täyttä kaaosta. Netti toki toimii, prioriteetit on sentään muistettava – ja siten lupailemani muistelmat menneestä viikonlopusta saadaan kirjoitettua blogimerkinnäksi asti.

Perjantai Jack Milla Lehdon, Jay Mellinin ja Kaasin kanssa meni nappiin. Kaasi oli alusta lähtien tulessa ja miehen ei tarvinnut kauaa tanssilattiaa lämmitellä, kun yleisökin lähti matkaan ja tuloksena oli täysi meininki jo ennen puoltayötä. Herra alusti mukavasti Jayn ja Millan setit, jotka rokkasivat odotetusti.

Koko viikonloppu Fusen, Kaasin ja Helsingin starojen kanssa meni erittäin leppoisissa tunnelmissa. Molemmat pääartistit osoittautuivat todella avoimiksi ja välittömiksi tyypeiksi ja kangistelevasta tunnelmasta ei ollut tietoakaan – päinvastoin. Toisena iltana Kalajoella homma riistäytyi jo pikkaisen käsistäkin ;)

Erinomaisen, kello yhden jälkeen loppuunmyyneen Jack-illan tunnelmissa oli Kalajoki pienempänä paikkakuntana hieman epäilyksiä aiheuttava – kuitenkin turhaan. Oma warmup-setti toimi kivasti ja keräsi heti väkeä tanssilattialle, deepimpien ja potkivampien houserallien sekoittelu kävi jalan alle kivasti ja Milla sai jatkaa siitä mihin omassa soittelussani jäin.

NiteTrainia isompana paikkana Dyynissä tanssitilaa oli hieman enemmän, mikä oli vain positiivista edellisen illan sillit-purkissa-tunnelman jälkeen :) Jayn illan viimeiset hitit Strings Of Life, WOW:n The Fall ja Andy Lingin Fixation saivat senkin tilan tosin tuntumaan pieneltä – ja viikonloppu sai arvoisensa lopetuksen.

Kuvia Rovaniemen Jackista löytyy täältä:
http://koti.mbnet.fi/ismolass/jack_25.2.05/
Ja videota täältä:
http://koti.mbnet.fi/ismolass/jack_25.2.05/video/MOV00016.MPG

Lienee turha sanoakaan, että Rovaniemelle sunnuntai-iltana saapuessani ei mieliala muuttopakkaamisen aloittamiseen ollut kovin korkealla. Väsymys painoi, ja jo tuolloin ilmassa oli pientä flunssan tuntua. Seuraavaan päivään tultaessa tauti olikin jo vähän pidemmällä ja reilun kahdenkymmenen asteen pakkasessa muuttaminen löi viimeisen pisteen koko jutulle: ensimmäinen yö uudessa asunnossa meni yskiessä ja kuumeessa pyöriessä. Ja aamulla matka vei opetusharjoitteluun kakkosluokkalaisia opettamaan. Lovely :/

Viikonlopusta toipuminen vie varmasti aikansa, mutta vaikuttaa siltä että hyvät muistot kestävät pidemmälle kuin tämä flunssa. NTFn palautteista päätellen näyttää myös, että en ollut ainoa, jolla oli järjettömän hauska viikonloppu.

Mutta nyt kasaamaan uutta kotia :)

Leave a Reply