Skip to main content
Uncategorized

Oulu-noste.

By April 9, 2005No Comments

Onneksi sain auton alle Oulun reissua varten. Normaalisti vihaan pitkiä yön yli kestäviä autoreissuja, jotenkin niiden kanssa on tullut vanhuus vastaan sitten teinivuosien Tampere-Helsinki-Tampere -reissujen. En ymmärrä kuinka silloin pysyttiin hereillä – ehkä maisemia on sillä välillä enemmän kuin tällä Rovaniemi-Oulu -metsäosuudella.

Soitan illalla Becksussa neljän tunnin setin maalailevaa progehousea ja -trancea chillipuolella. Vaikka setti kulkeekin Drop-setin nimellä, on linjaus kuitenkin Rovaniemen Drop-illoista hieman elektronisempaan suuntaan poikkeavaa. Toivottavasti tulee hyvä ilta ja Mr.A vetää väkeä. Eilinen Hulkkosen vierailu 45 Specialissa B-Eat-Z -illassa näytti kuvista päätellen olleen täynnä. Oulu-nostetta :)

DJ Kaasin kanssa projektiksi otettu yhteinen reilun tunnin house/breiksu/tech-miksaus on päässyt askeleen eteenpäin ja setin toinen puolisko on saatu kasaan. Lopputuloksesta tulee mielenkiintoinen, sen takaan. Julkisesta mp3-levityksestä en osaa vielä sanoa, mutta CD-kopioita lähtee maailmalle tulevien viikkojen aikana.

Leave a Reply