Skip to main content
Gigs

Hallmarked

By May 22, 2005No Comments

Eilinen Hallmark oli jokseenkin yhtä huikea kokemus kuin etukäteen aavistelinkin. Vaikka monet usein vähättelevät warm-up -settien merkitystä ja soittomielekkyyttä, oli La Tourin ensimmäinen parituntinen mitä mukavin soittaa. Sai itse määrätä tahdin ja rauhassa kehitellä iltaa progressiivisen soundin kautta teknoon ja lopulta puhtaasti tranceen.

Alkuillasta väkeä kerääntyi yllättävänkin paljon tanssilattian reunoilla olevien tiskien taakse vilkuilemaan. Tuntui, että jos soittamassa olisi ollut kuka tahansa pääkaupunkiseudun tuttu DJ, väki olisi liikahtanut lattialle hetimiten. Nyt kuitenkin ilmassa oli tiettyä varauksellisuutta enkä varmaankaan ole kovin väärässä, jos väitän monen kuunnelleen korva tarkkana Rovaniemeltä saapuneen DJn selektiota ja tekniikkaa.

Olin varautunut soittamaan useamman uuden ajavan teknoraidan (Dutch Liquid, Christian Varela jne), mutta tunnelma vaikutti olevan klubin teeman mukaisesti vahvasti tranceen virittynyt. Hieman ajavamman Lostit.comin Animalin ja uuden Narayan-remiksin yllättävän vaisun vastaanoton jälkeen päätin jatkaa melodisemmalla materiaalilla ja viimeinen vajaa tunti toimikin täydelle tanssilattialle erittäin hyvin.

Vaikka pohjoisen keikoille ominainen raaka ja itsevarma miksaustyyli jäikin tällä kertaa studiomiksausten tekemiselle ominaiseksi pikkuviilaamiseksi, antoi Hallmark-visiitti reilusti itseluottamusta ja varmuutta muunmuassa tulevaa Koneisto-keikkaa ja Time Tunnelin Jimi Tenorin ja Altern8:n tähdittämän pääsalin hostausta varten. Omalla kohdalla ne lienevät loppukesän odotetuimmat keikat Saksasta paluun jälkeen.

Ohessa vielä illan tracklist:

Orion @ Hallmark, La Tour, Helsinki

01. Introvert – Hetket
02. Despina Vandi – Gia (Sheep remix)
03. Sasha – Magnetic North (Tearrain remix)
04. Orkidea – Eternal Love
05. Sundawner – Sorrow (dub)
06. Katana – Tribal Shock (Perry O’Neil remix)
07. Hydroid – Incurved
08. Girl Nobody – Smile&Beware (Circuit Breaker remix)
09. Ferry Corsten – Holding On (Luke Chable remix)
10. Ava Mea – In The End
11. Synergy – Hello Strings (Flash Brothers remix)
12. U2 – New Year’s Dub (Hybrid remix)
13. Mic Burns – See Me Fall (Matthew Dekay remix)
14. Mekka – Diamondback
15. Hydroid – Burn Proof
16. Lostit.com – Animal
17. Prodigy – Narayan (Alex Stealthy remix)
18. Tilt – Rendezvouz
19. DJ Vesiga vs Jomar – Nightoperator
20. Empire State – Adironda
21. Peak Twins – Dreamer

Leave a Reply