Skip to main content
Uncategorized

No:Status Starter @ Club Nemo 19.8.2005

By June 19, 2005No Comments

No:Status Finding Nemo

Rovaniemellä jo usean vuoden ajan toiminut No:Status starttaa 19.08.2005 Kemin tuoreimmassa yökerhossa, Club Nemossa. Kemin klubityhjiötä täyttämään saapuva No:Status tarjoaa tuttuun tapaan No:Status-fiilistä(tm) sekä tuoretta klubisoundia pitkän linjan DJiden voimin.

Club Nemo on epäilemättä Pohjois-Suomen tyylikkäin klubi valkoiseen kiveen pohjaavaan sisustukseen, mainioon äänentoistoon ja laadukkaaseen valaistukseen tukeutuen. No:Status uusii paikan ulkonäköä vielä entisestään ja lisää tehoa myös valoarsenaaliin.

No:Status 19.08.2005 lineup
DJ Kaasi (:Kaktus, Raahe) – http://www.kaktus.us
DJ IsmoL (Locomotive, Rovaniemi) – http://koti.mbnet.fi/ismolass/
DJ Orion (No:Status, Rovaniemi) – http://www.iki.fi/juska

No:Status Travels

No:Status järjestää bussikyydin Rovaniemeltä No:Statuksen avajaisiltaan hyvän musiikin, uuden klubin ja ystävien pariin. Rovaniemeltä illansuussa starttaavassa bussissa on tarjolla virkistäviä juomia, hyvää musiikkia sekä muuta pientä extraa… Kyyti starttaa takaisin Rovaniemelle Club Nemon sulkiessa ovensa puoli neljän jälkeen. No:Status-bussi on osallistujilleen kaikkinensa ilmainen ja sisältää ilmaisten juomien ja palvelun lisäksi myös ilmaisen sisäänpääsyn Nemon klubi-iltoihin.
Lähde mukaan tsekkaamaan erinomaiseksi todettu Kemin klubimeininki ja uudenkarhea Club Nemo. Paikkoja bussissa vain rajoitettu määrä.
Lisäinformaatiota kuljetuksesta saatavilla NTFstä heinäkuun alkupuolella. Pidä silmät auki.

Drop the Status. Gain the Sound.

Leave a Reply