Skip to main content
Uncategorized

Back once again

By August 4, 2005No Comments

Muutama päivä mökkeilyä, kivien kantoa rannassa ja heinän niittämistä teki hyvää ja antoi voimia arkeen palaamiselle.
Ennen mökkeilyä käväisin katsastamassa Tampereen bile-elämää pitkästä aikaa. Tiistaina oli Klubilla tarjolla houseilua ja tranceilua sisätiloissa ja terassilla ja lauantai-iltana Liquid pauhasi Nightclub Divassa Shane54:n, Orkidean ja DNA&Beliarin voimin.
Oudoksuttamaan jäi molemmissa tapahtumissa tyyli, jolla alkuiltaa hoideltiin. En tiedä onko Tampere nykyisin niin full-on -kaupunki klubitapahtumien osalta, että tiistai-iltanakin DJt soittivat täyttä paahtoa jo pitkälti ennen yhtätoista ja varsinaista lämmittelymusaa ei kumpanakaan iltana kuultu.
Ehkä näkemykseni on vuosien saatossa muuttunut rajustikin, mutta mielestäni hyvin kasattu klubi-ilta sisältää alussa downtemposta rakentuvaa 80-100bpm matskua, josta sitten vähitellen noustaan illan loppua kohti rankempaan soundiin. En edelleenkään vierasta 150bpm schranz-raastoa, mutta peak-hour-hallitrancen kuuleminen klubille sisään tultaessa yhdentoista tienoilla pani hieman hiljaiseksi.

No Comments

  • Jasmo says:

    On muuten harmillista, että ainakin Helsingin ulkopuolella kuulee aika harvoin ylipäätään teknoa.

  • Orion says:

    Noo, esim Oulussa nimenomaa teknoa on tarjolla hieman taiteellisemmasta soundista tiukempaankin vääntöön. Esim. viime viikonloppuna oikein festarin verran (QStockin Happiteltta).

Leave a Reply