Skip to main content
Gigs

No:Status 07.10.2005 NiteTrain, Rovaniemi

By August 10, 2005No Comments

No:Status 07:10:2005
NiteTrain, Rovaniemi
K18 – 22-04 – 3,5e
Klo 22-23 ilmaiseksi sisään.
Tutut juomatarjoukset voimassa koko illan – olut 1e jne.


:: It is the celebration of the third anniversary of No:Status.
:: It is his only performance in Rovaniemi in 2005.
:: It is definitely NOT an ordinary DJ-gig.
:: It is something unique. For all of us.

Website: http://www.kaamos.org/ntf/viewtopic.php?t=1795

DJ Orkidea (Club Unity, Helsinki)

Useaan otteeseen Suomen parhaaksi DJksi valittu DJ Orkidea julkaisee marraskuussa täysipitkän yhteenmiksatun CD:n Universal levy-yhtiöllä. Levy sisältää uusia ja ennenjulkaisemattomia raitoja mieheltä itseltään ja lisäksi koko joukon harvinaisia remiksejä. CD:n lisäksi Orkidea on julkaissut yhteistyössä Solar Stonen kanssa kaksi bootleg-vinyyliä, jotka sisältävät muunmuassa harvinaisen version Opus III:n It’s A Fine Daysta sekä miehen oman huikeita arvosteluja saaneen Requiem-kappaleen.

Myös muut Orkidean julkaisut ovat saaneet paljon mielenkiintoa osakseen: Five AM –levymerkin alla pian julkaistava Orkidean ja Super8:n yhteistyössä tehty Embrace on saanut huikean vastaanoton DJiltä kuten Tiesto, Ferry Corsten ja Above&Beyond ja levyn toisella puolella päivänvalon näkee jo pitkään odotettu eeppinen Marc Mitchellin remix Orkidean Beautiful-raidasta. Myös Way Out Westin Killa-biisistä Orkidean tekemä progehtava jousivoittoinen, mutta ajava tranceremix on saanut loistavat arvostelut ja on jo päätynyt useiden huippuDJiden pakkiin. Tämän lisäksi vielä julkaisematon Dallas Superstarsin kanssa tuotettu Revolution-raita on saanut kaiken tuen jo mm. Paul van Dykiltä .

Marraskuussa Orkidea lähtee koko Suomen käsittävälle levynjulkaisukiertueelle, mutta No:Status tarjoaa jo lokakuussa uniikin mahdollisuuden kuulla tulevan levyn materiaalia. Lokakuun No:Status-tapahtuma on samalla myös Orkidean ainoa keikka Rovaniemellä vuonna 2005 ja mieheltä kuullaankin erikoispitkä DJ-setti, jossa Unity- ja Jack-klubien keulahahmo sekoittaa täyslaidallisen elektronista musiikkia tämän hetken hiteistä vanhoihin klassikoihin. Orkideaa ei voi sanoa vain yhden tyylisuunnan edustajaksi, sillä miehen seteissä yhtyvät perinteisen trancen ja housen lisäksi breiksit, elektrompi ja progressiivisempi soundi sekä psyke ja rehellinen tekno.

DJ Kaasi (:Kaktus, Raahe)

Pohjois-Suomen takuuvarma housemaestro lämmittää tiukalla breakbeattia ja housea sekoittavalla tyylillään NiteTrainin tanssilattian Orkidean settiä varten.

No:Status toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi yhteen syksyn
tyylikkäimmistä klubi-illoista.

Website: http://www.kaamos.org/ntf/viewtopic.php?t=1795

Leave a Reply