Skip to main content
Uncategorized

Pohjoisen klubipäivitys

By September 13, 2005No Comments



Uh. Tällä viikolla alkava päättöharjoittelu on kasannut kaikki työt viikon alkupuolelle ja päivät ovat täyttyneet entisestään muutaman uuden projektin myötä. Kiireistä huolimatta kaikki näyttää positiiviselta, viime viikonloppuinen No:Status-ilta Kemissä sujui mukavasti ja DJistä etenkin San Mejor kunnostautui erinomaisella setillään. Soundia ja valaistusta saatiin startti-illan jälkeen parannettua huomattavasti ja Kemi tuntuu vähitellen heräävän hyvään klubimeininkiin. 21.10. jyväskyläläisten Nitron ja Bleepin vierailu ja 11.11. Dallas Superstarsin saapuminen toivottavasti nostaa tunnelmaa vielä entisestään.

Dallas Superstarsin vierailua varten 11.11. Kemin No:Status-iltaan järjestetään Rovaniemeltä jälleen ilmainen bussikuljetus ilmaisine drinkkeineen ja sisäänpääsyineen, joten korvat auki – NTF pitänee parhaiten ajan tasalla, tosin allekirjoittaneeltakin voi kysellä lisää.

Rovaniemi saa oman lauantai-klubinsa lokakuun puolen välin jälkeen, kun uudistuneen Tivolin isolla puolella starttaa Discotech, discosta techimpään meininkiin soundia tarjoileva klubi. Ensimmäinen ilta on 22.10. ja sisäänpääsy perinteiset 3,5e. Levysoitinten takana Orion kuuden tunnin maraton-setillään.

Nyt perjantaina 16.09. klubikausi saadaan käyntiin NiteTrainissa Locomotiven myötä – puikoissa resident-DJ Orionin ja IsmoL:n lisäksi vasta Tornioon kotiutunut DJ Thomas ja yllätysartistina lineuppiin lisätty DJ Fuse. Liput myös 3,5e, tosin klo 22-23 pääsee ilmaiseksi sisään euron olueiden ja hyvän musiikin pariin.

Leave a Reply