Skip to main content
Gigs

Illumination ja Hot Sun

By October 16, 2005No Comments

Illumination jyräsi perjantaina Rovaniemen Doriksessa. Ensimmäistä kertaa paikalle oli tuotu etelän Illuminationeista tutut decot, jotka toivat kieltämättä kivaa ilmettä pääpuolelle. Pikkupuolesta oli kankailla ja järeällä savukoneella saatu sopivan luolamainen stage, johon hieman raskaampi ja UGmpi poljento sopi kuin nenä päähän.
Oma setti oli sekoitus raakaa elektrohousea (tyyliin Raw Vision), vanhempaa ja kokeellisempaa teknoa ja acidia. BPM pyöri koko setin ajan 120-123 välissä, joka sopi alkuillan raskaan soundin settiin yllättävänkin kivasti. 75 minuutin settiin mahtui 18 raitaa:

Orion @ Illumination, Doris, Rovaniemi 14.10.2005
01. Thomas Krome – Woodpusher
02. One Soul – Devils
03. Dave Tarrida – Stop The Ride (Christian Vogel remix)
04. Aphrohead – In The Dark We Live (Da Housecat’s remix)
05. Steve Glencross – Z Cars
06. On A North Star with Gemini – A Blue Night
07. DJ Tonio & Laurent Ho – Jocker
08. Motor – Gak
09. DJ Misjah – Xaler
10. DJ Misjah & Groovehead – Delirious
11. Unknown – System S
12. Kiko & Gino – Good Sluts Factory
13. Hell – Let No Man Jack (Dave Clarke remix)
14. Benjamin Theves – Texas (Stunt System edit)
15. Paul C – Twisted
16. Kiko & Stephane D – Jack The Box
17. DJ Misjah – Rookie
18. Motor – Sweatbox

Muista soittajista mieleen jäi erityisesti Klabi, jonka funkahtava house olisi ollut helposti omiaan pääpuolen avaukseen. Pikkupuolella miehen soundi jäi monien korvien ulottumattomiin, mutta herra vakuutti kyllä nyt livenäkin. Suosittelen tsekkaamaan Klabin tuotannoista hieman vanhemman Big Room-miksauksen ja viimeisimmän RadioMP 23.7:n. Toivottavasti miestä nähdään vielä pohjoisessa.

Lauantain Hot Sun Oulaisissa oli mielenkiintoinen kokemus. Hotelli Sun, jossa tapahtuma pidettiin, oli ilmiselvä Hohto-elokuvan Overlook Hotel. Pitkiä käytäviä, tummanpunaisia tunnelmavaloja, 70-luvun lopun sisustus ja tietty autius kaikkialla. Kaiken kruunasi, että olin ainoa henkilö, joka yöpyi hotellissa tuona yönä. Heeere’s Johnny!

Ei mutta hei, Hohtohan on lämminhenkinen perhe-elokuva. Katso vaikka.

Tiukka bassolinjahouse oli selvästi Oulaisten juttu – löysäily ei juuri tuottanut tulosta. Mashtronicin biisit saivat kyytiä samoin kuin jo aiemmin hehkuttamani chart-ykkönen, Fuego. Tracklistiä ei parin tunnin setistä tullut kerättyä valitettavasti kasaan, mutta samaa soundia on luvassa ensi viikonlopun Discotech-kemuissa Tivolissa ja Kemin Club Nemossa No:Status-klubilla.



Leave a Reply