Skip to main content
Music

What we are dealing with here is a total lack of respect for the law.

By October 24, 2005No Comments

Prodigyn Their Law putosi tänään postiluukusta. Vaikka ykkösCDltä puuttuukin muutama oma Prodigy-suosikkini kuten Your Love (joka on kakkosCDllä päivitettynä ja huonompana versiona), Music Reach 1-2-3-4 ja 3 Kilos, on paketti kokonaisuudessaan erinomainen. Kakkoslevyn liveraidat, The Way It Is ja Back 2 Skool ovat erinomaisia ja Pendulum-remix Voodoo Peoplesta erittäin odotettu viime Koneiston kokemusten jälkeen. TJEU: Videotallenne Koneiston junkkahuoneesta.

Prodigyn ohella latasin iPodille kasan muutakin musiikkia. Pari Slowhillin levyä, saman verran Rinneradiota, Don Johnson Big Bandin vanhan levyn, XL:n Visualin (joka tosin osoittautui heikoksi), Miss Kittinin I Comin, Laurent Garnierin Unreasonable Behaviourin ja tasapainottamaan Philip Glassin Glassworksin ja Pat Methenyn Secret Storyn. Syysmusiikkia.

Ja vielä. Kaikki ovat varmaankin jo lukeneet Nightwishin avoimen kirjeen vokalisti Tarja Turuselle. Mutta kuka on lukenut tiettyä samankaltaisuutta sisältävän avoimen kirjeen Suomen äänilevyteollisuudelle?
What we are dealing with here is a total lack of respect for the law :)

No Comments

  • Jasmo says:

    Olikos tuossa Prodigyn kokoelmassa jonkinlainen kuuntelusuojaus?

  • Orion says:

    Onko se niin huonoa musiikkia, että se tarvitsisi _kuuntelu_suojauksen? ;)
    Nojoo :) Mut kopiointisuojausta ei ainakaan itsellä tullut vastaan.

  • Jasmo says:

    Valitettavasti nuo ‘kopiosuojaukset’ toimivat myös kuuntelunestona esimerkiksi dvd-asemalla soittaessa. Pitänee pistää yksi tuollainen levy tulemaan sit.

  • Orion says:

    Ah, puhuimme samasta asiasta eri nimillä :)
    Mut joo – hyvä levy kaikenkaikkiaan. Pitäisi päästä tutustumaan jossain siihen DVD-julkaisuunkin, jos senkin poistaisi.

  • Jasmon blogi says:

    Prodigy

    Tänään tippu minullekin Prodigyn Their Law postilaatikkoon. Tilasin sen Play.comista. Pitihän se tilata, kun Orion sitä niin kovin kehui. Olin kyllä miettinyt muutenkin kyseisen paketin tilaamista, en ollut vaan varma kopiosuojauksista. Ei ollut…

Leave a Reply