Skip to main content
Gigs

Marraskuun alku pt.1

By November 6, 2005No Comments

Perjantai.

Jack.

Viimeinen Jack oli halloweenin uhri. Kärvistelin monta tuntia tapahtuman alusta hajalla alkuillan yllättävän pienestä väkimäärästä, joka kylläkin ylitti helposti NiteTrainin normaaliperjantain. Muissa baareissa olleet halloween-kekkerit verottivat hieman ja odotukset lokakuun alussa loppuunmyyneen Orkidean keikan jälkeen olivat korkealla, joten pientä kylmää hikeä pukkasi heti kun jonoa ei näyttänytkään muodostuvan.

Täysin turhaa stressausta.

Bileet onnistuivat erinomaisesti, uudet valot tekivät hyvää jälkeä ja isommaksi raivattu tanssilattiatila näytti miellyttävän yleisöä. TomiK ruuvasi erinomaisen funkyn housesetin – ehdottomasti parhaita housepohjaisia DJ-settejä mitä olen kuullut pitkään aikaan. U&K jatkoi Tomin soundeista hieman kierommalla meiningillä, mikä ei näyttänyt yleisöä häiritsevän. Elektropörinät ja tiukka back2back iski näppärästi ja porukka oli loppumetreille asti pähkinöinä :)
Gateway hoiti lämppäriosuudensa tunnetulla varmuudella ja valmisti meiningin hyvin TomiK:ta varten. Mitäpä muuta olisin olettanutkaan.
Takuuvarma Jack.

Omista kuvista onnistui vain pari hassua, mutta Pi laittoi Flickriin kasan paljon kertovia otoksia.

Tässä vielä video (26mb) aivan illan loppumetreiltä.

Leave a Reply