Skip to main content
Gigs

Marraskuun alku pt.3

By November 6, 2005No Comments

Sunnuntai.

Rio88600:n jatkobileet kestivät optimaalisesti juuri niin pitkään kuin pitikin. Sain kyydin aamukuuden jälkeen Kajaaniin, torkahdin hetkeksi rautatieaseman penkille ja nousin junaan seitsemän pintaan.

Oulussa satoi vettä kaatamalla, mutta muutamaa tuntia myöhemmin tilanne oli jo toinen. Rovaniemellä maa oli valkoinen ja hengitys höyrysi junasta noustessa. Oulussa satanut vesi oli jäätynyt veturiin pitkiksi ja ohuiksi jäänoroiksi. Kotiin kävellessä oli sunnuntaifiilis – viikonloppu oli ollut erittäin onnistunut.

Nyt on viisi päivää aikaa ladata akkuja ennen Kemin No:Status-päätösiltaa ja sadan rovaniemeläisen bussireissun hostaamista varten. Seuraavana viikonloppuna pitäisi palata Kajaaniin (odotan Vaalan ja Kontiomäen pystyynkuolleiden juna-asemien iloista jälleennäkemistä :P) ja jatkaa siitä Raahen Jackpot-iltaan.

Muutama uusi juttu sunnuntaihin:

Melin Islannin kuvien jälkeen voimme olettaa näkevämme seuraavan kolmen viikon ajan kuvia Visbystä. Tyttö saapuu perille myöhään maanantai-iltana.

DJ Luccan download-osasto on jälleen kunnossa. Uutena tuttavuutena ainakin yksi keikkavideo (joka nopeasti vilkaistuna vaikutti aika nihkeältä) ja Carl Cox radio-ohjelmaan tehty miksaus (58mb).

Helsingin Rose Gardenin ääniongelma on ratkaistu. Vuoden parhaan tiedotteen duunasi paikan isäntä Lil’ Tony.

Moi, vihdoin olemme saaneet rakentaa mieluisen sound systeemin Rosikseen. Jos joku on ihmetellyt miksi soundi on ollut niin vaisu tämän ensimmäisen vuoden, on syynä ollut yksinkertaisesti eräs asukas Iso-Robalta, jonka asuntoon on kuulunut bassot meiltä.

Ongelma on ratkaistu, Rose Garden osti asunnon. Now we have BASS.

Esimerkillistä klubitoimintaa :)

Sunnuntai-ilta päättyy tähän. Nukun varmasti 16h ensi yönä.

Leave a Reply