Skip to main content
Music

DJ Slow`sta maailman ensimmäinen MobileJockey

By January 10, 2006No Comments

DJ Slow alias Vellu Maurola on kutsuttu artistivieraaksi Wallpaper – lehden Design Awards gaalaan Lontooseen 12.1. Slow debytoi tilaisuudessa maailman ensimmäisenä MobileJockeynä, joka on täysin riippumaton fyysisistä levyistä. Lähes kahden tuhannen biisin kokoelma on pakattu kahden Nokian N91 puhelimen kovalevylle, ja liitetty XP10 digitaaliohjaimeen. Slown koko kalusto kulkeekin näppärästi tarkoitukseen suunnitellussa salkussa.

Gaalan sata vip-vierasta saavat ensimmäisinä maailmassa käteensä Slown tulevan Pronto! -albumin. Helmikuussa julkaistava Pronto! esitellään kansainväliselle musiikkimedialle myös Cannesissa 22.1. järjestettävillä Midemin musiikkimessuilla.

Slow on luonut uran monipuolisena dj:nä sekä musiikin tuottajana. Yksi hänen aiemmista projekteista on ollut Pepe Deluxé -yhtye, jonka suurin hitti Before You Leave soi Levi’s -mainoskampanjan taustalla ja nappasi vuoden parhaan mainosmusiikin pystin Cannesissa.

Mesta.net

No Comments

  • otto says:

    how odd. eikös traktorilla operoivat dj:t ole kanssa aika riippumattomia levyistä ;)

  • Orion says:

    Joo, mut ei oo oikeita DJitä ;)

  • skasi says:

    Minkälaisenhan sopparin teoston kanssa herra Slow on tehnyt kun on muuttanut melkein 2000 levyänsä digitaaliseen muotoon?

    Jos laskee että 700 biisiä olisi se 200 euroa ja jos nyt muutamalta levyltä ottaisi enemmän kuin yhden biisin niin nopeasti tulisi 2100 biisiä ja siitä sitten 600 euron maksu perään..

    Nooh, NOKIALLA on varmasti rahaa..=)

Leave a Reply