Skip to main content
Uncategorized

Teosto taipuu: nettiradiot samaan hintaan.

By June 27, 2007No Comments

Säveltäjäin Tekijänoikeustoimisto Teosto ry ja Suomen Radioiden Liitto ovat sopineet musiikin käytöstä radioasemien nettisivuilla. Radioihin jo pitkään sovellettu liikevaihtopohjainen sopimusmalli kattaa nyt myös radiokanavien rinnakkaislähetykset Internetissä. Korvausta laskettaessa otetaan huomioon myös radion soittamisesta verkkosivulla saatava tulo.


&uot

Suomen Radioiden Liiton puheenjohtaja, SBS Finland Oy:n toimitusjohtaja Leena Ryynänen kannustaa radioita tarttumaan tilaisuuteen. “Olemme iloisia sopimuksesta Teoston kanssa ja toivon, että liiton jäsenet aloittavat nettilähetykset mahdollisimman pian.”

Myös Teoston toimitusjohtaja Katri Sipilä on tyytyväinen sopimukseen. ;Kotimaiset vaihtoehdot kansainväliselle nettiradiotarjonnalle lisäävät toivottavasti suomalaisen musiikin kuuntelua. Teosto haluaa edistää musiikin monimuotoisuutta, ja uskon, että nyt tehty sopimus edesauttaa tätä työtä. Musiikin kuuntelu on entistä helpompaa ja suomalaisilla säveltäjillä ja sanoittajilla uusi väylä saada teoksensa yleisön kuultaviksi”, Katri Sipilä sanoo.

Via.

Leave a Reply