Skip to main content
Uncategorized

Misc Management presents Miscbehaving

By August 25, 2008No Comments

Lehdistötiedote, vapaa levitettäväksi heti.

Miscbehaving on Misc. Managementin uusi kuukausittainen klubikonsepti, joka pidetään joka kuun ensimmäisenä lauantaina Rose Gardenissa, Helsingissä. Suomen vanhin elektronisen musiikin bookkaustoimisto Misc Management on viimeisen 9 vuoden aikana ollut vahvasti kasvattamassa Suomen elektronisen musiikin skeneä ja edustanut Suomen johtavia tiskijukkia, joihin lukeutuvat mm. DJ Orkidea, Mr A, JS16, Infekto ja Heikki L.

Miscin artistit kutsuvat Miscbehaving-iltoihin omia lempiartistejaan ja tämän hetken kuumimpia DJitä ja tuottajia maailmalta ja Suomesta. Jokaisen illan takana seisoo yksi Suomen johtavista tiskijukista, joka ohjaa iltaa musiikillisesti. Luvassa on hyvin laaja skaala elektronista underground-musiikkia: house, trance, breakbeat ja techno ovat kaikki edustettuna MiscBehaving-illoissa.

Miscbehaving-nimellä järjestetään myös isoja klubitapahtumia noin 5-6 kuukauden välein. Ensimmäinen ‘Extremely Miscbehaving‘-tapahtuma pidetään Virgin Oilissa 19.12.08 DJ Orkidean ja hänen kutsumiensa ulkomaalaisten DJ-vieraiden kanssa. Extremely Miscbehaving tulee olemaan talven huomattavimpia progressiivisen housen ja trancen tapahtumia.

Lisää infoa Misc Managementista saa uudistuneilta nettisivuilta: www.misc.fi

Ensimmäisen Miscbehaving-illan musiikkitarjonnasta vastaa RICO TUBBS joka tunnetaan myös nimellä DJ INFEKTO. Hän on valinnut vieraakseen legendaarisen drum and bass -artisti ‘DRUMSOUND’:in Englannista sekä Suomen kuumimpiin artisteihin lukeutuvan ABRAHAM:in Large Amount Of Soul (L.A.O.S.) -kollektiivista.

Let’s Miscbehave!

Lyhyesti:

Lauantai 6.9.2008
Klo 22-04
Rosegarden, Iso Roobertinkatu 10, Helsinki
Liput 8€ (naiset ilmaiseksi ennen klo 23.00)
Ikäraja 20

Leave a Reply