Skip to main content
RadioUncategorized

YleX:n DJ-ohjelmassa uusintana tekno- ja oldskool -spesiaali. Klubikaupunkikatsauksessa Turku.

By November 19, 2010May 23rd, 2019No Comments

Micmacin technoasu

Maanantaina 22.11. YleX:n DJ-ohjelmassa palataan 90-luvun teknon maisemiin. Lautasille nousee koko joukko ruotsitekno- ja monotrax-klassikoita pientä acid-annosta unohtamatta. Millaista musiikkia Ferry Corsten teki Tellurians-aliaksella ennen tranceuraansa? Entä Felix da Housecatin menneisyys Aphrohead-aliaksen takana? Ja Joris Voornin tuotanto ennen siirtymistä tech houseen?

Soitossa myös vanhaa Suomi-soundia Marko Laineelta, klassikoita Adam Beyerilta, Acid Junkiesilta, Green Velvetiltä, Jeff Millsiltä, Hardfloorilta ja Thomas Kromelta. Lisäksi 26 raitaa käsittävässä kokonaisuudessa kuullaan koko Dave Clarken legendaarinen Red-sarja, X-trax- ja STX-labeleiden ensimmäisen julkaisut ja musiikkia Tresor-levymerkin alkumetreiltä.

Kuukauden klubikaupunkiosuudessa käväistään Turussa, jonka menneisyydestä iso osa Suomen oldskool-teknoskeneä on ponnistanut. Nyt tarkastellaan kuitenkin kaupungin klubiskenen nykyisyyttä ja tulevaisuutta – haastattelussa Turun Klubin Seppo Tahvanainen.

Ohjelma on uusinta heinäkuulta 2010.

Katso myös uudistunut Radio-sivu – huutele studion suuntaan, lähetä palautetta, selaa biisilistoja tai lähetä oma biisisi soittoon.

Tune in – nyt maanantaina klo 22-23.

Web-stream: http://areena.yle.fi/player/index.php?channel=2&language=fi

Leave a Reply