Skip to main content
RadioUncategorized

DJ Orion @ YleX – 26.08.2011 – XmiX: Flink

By August 25, 2011May 23rd, 2019No Comments

Flink

DJ Orion @ YleX – 26.08.2011 – XmiX: Flink

DJ Orion päättää elokuun perjantaitanssit livenä Berliinistä 26.8. Kakkostunnin tuttuihin XmiX-dekkeihin tarttuu tech-housen ihmemies ja Helsingin aamubileiden vakikasvona kunnostautunut DJ Flink. Flink soittaa säännöllisesti viideltä aamulla alkavissa jatkobileissä ja on noussut yhdeksi tämän hetken kiinnostavimmista suomalaisista tech-house- ja teknonimistä. Klo 23 alkaen saadaan maistiaisia virallisesta jatkobilesoundista.

DJ Orion starttaa ensimmäisellä tunnilla Super8&Tab-kilpailun, jossa on jaossa kaksi kappaletta herrojen uunituoreita remixalbumeja ja pakettiin laitetaan mukaan myös alkuperäiset Empire-debyyttialbumit.

Soitossa lisäksi mm. K-Systemin uuden Kimble K -projektin tuore sinkku, vastavalmistunutta Michael Cassettea sekä tarkastelussa ensi kuussa XmiX-artistiksi saapuvan saksalaisen Dennis Sheperdin sekä japanilaisen Shingo Nakamuran debyyttialbumit.

Ohjelma on kuultavissa jälkikäteen Ylen Areenalla viikon ajan.

Katso myös ohjelman sivut – huutele studion suuntaan, lähetä palautetta, selaa biisilistoja tai lähetä oma biisisi soittoon.

Tune in – nyt perjantaina klo 22-24.
Web-stream: http://areena.yle.fi/player/index.php?channel=2&language=fi

YleX: http://ylex.yle.fi/radio/ohjelmat/dj-orion
Facebook: http://bit.ly/djorion
DJOrion.fi: http://www.djorion.fi/radio

Leave a Reply