Skip to main content
RadioUncategorized

DJ Orion @ YleX – 20.01.2012 – XmiX: Rico Tubbs

By January 18, 2012May 23rd, 2019No Comments

Rico Tubbs promo pic

DJ Orion @ YleX – 20.01.2012 – XmiX: Rico Tubbs

YleX:n perjantai-illan XmiX-dekkeihin tarttuu kansainvälistä menestystä nauttiva Rico Tubbs. Tiistain Tanssi-illastakin DJ Infekto -nimellä tuttu herra pyörittää omaa levy-yhtiötä ja yökerhoa, duunaa omaa musiikkia ja keikkailee maailmanlaajuisesti, mutta vakuuttaa kaikesta huolimatta uskollisuuttaan kotikaupungilleen Tampereelle. Haastattelussa kuullaan, liputtaako herra Tapparan vai Ilveksen puolesta, miten Fatboy Slim ja Rico Tubbs liittyvät yhteen vuonna 2012 ja mikä on miehen salaisuus pitää kaikki langat käsissään. Ricon XmiXissä soi tunti herran omaa trademark-bassomusiikkia dubstepistä elektrohouseen, wobblesoundeihin ja drum’n’bassiin.

DJ Orionin ensimmäisellä tunnilla jälleen käsittelyssä Suomi-uutuudet. Soitossa mm. Tom Fall, Heikki L, Something Good, Jay Lamar ja Jesse Oliver sekä ulkomaalaisista Moguai, Gareth Emery, Netsky, Knife Party ja Daniel Kandi.

Ohjelma on livelähetys Berliinistä.

Ohjelma on kuultavissa jälkikäteen Ylen Areenalla viikon ajan.

Katso myös ohjelman sivut – huutele studion suuntaan, lähetä palautetta, selaa biisilistoja tai lähetä oma biisisi soittoon.

Tune in – nyt perjantaina klo 22-24.
Web-stream: http://areena.yle.fi/player/index.php?channel=2&language=fi

YleX: http://ylex.yle.fi/radio/ohjelmat/dj-orion
Facebook: http://bit.ly/djorion
DJOrion.fi: http://www.djorion.fi/radio

Leave a Reply